Over Triqua |Vacatures

nederlands
english


 
  WelkomOver Triqua InternationalMarktenToepassingenTechnologieënServicesReferentiesPublicatiesContactBegrippenlijst

Triqua International is een dynamisch, toonaangevend bedrijf dat in relatief korte tijd een sterke internationale positie heeft verworven op de markt van afvalwaterbehandeling. De bedrijfscultuur is te typeren als inventief en gedreven. Wij combineren technisch vernuft met gevoel voor commercie en gedijen het best in een informele werksfeer.

Op dit moment hebben wij onderstaande vacature open staan, maar zijn wij altijd op zoek naar professionals op het gebied van afvalwater technologie, engineering, sales en project management. Als je denkt dat je een toegevoegde waarde kunt leveren aan onze ambities, stuur dan je CV met motivatie naar ons op. Zodra wij een passende functie kunnen bieden, nemen wij direct contact met je op. Ons mailadres hiervoor is: sollicitatie@triqua.nl.


Sales Manager

Voor de uitbouw, onderhoud en vergroting van onze organisatie zoeken wij een enthousiaste salesmanager. De verkoop en acquisitie zijn zowel nationaal als internationaal gericht. Ben jij een initiatiefrijk commercieel talent, betrokken, klantgericht en beschik je over doorzettingsvermogen, dan pas jij prima in ons team.

Lees verder...

Onze medewerkers aan het woord


 

“Altijd in beweging! Afwisselend, laagdrempelig en een enorm teamgevoel.”
Nicole Coenen – finance, back office, P&O


 

“Naast het werken aan internationale projecten is de team spirit minstens zo belangrijk. Samen als project team de projecten realiseren is een uitdaging die we als team zeer positief uitvoeren.”
Peter Wilting – manager technical department