Services | DB(F)O

nederlands
english


 
  WelkomOver Triqua InternationalMarktenToepassingenTechnologieënServicesReferentiesPublicatiesContactBegrippenlijst

DB(F)O contracts

Ontzorging door uitbesteden van uw waterzuivering

Triqua International is voor verschillende bedrijven een strategische partner op het gebied van (afval)waterbehandeling door toepassing van membraantechnologie.

Door efficiëntie en betrouwbare dienstverlening zorgen wij voor een maximale kostenbesparing en ontzorging bij onze klanten door het aanbieden van DBO contracten. (Design, Build, & Operate). Wij bieden diverse varianten aan op dit concept. Zo is het mogelijk om het ontwerp en de bouw door Triqua uit te laten voeren, en desgewenst ook de dagelijkse operatie van de zuivering aan ons deskundig personeel over te laten (zonder dat het onderdeel financiering hierbij wordt betrokken). Ook is het mogelijk om financiering mee te nemen volgens DBFO.

Voor de klant betekent dit:

  • Bijdrage aan differentiatie, kwaliteit, imago, betrouwbare technologie
  • Geen zorgen en alle focus op eigen productie
  • Directe kosten besparing bijv. lozingskosten, onderhoud, arbeid, waterinname
  • Indirecte kosten besparing bijv. indirecte arbeid, calamiteiten

Uitgangspunten
De contracten zijn gebaseerd op betaling per m3 behandeld afvalwater, waarbij uitbesteding van de waterzuivering leidt tot ontzorging en besparing op kosten. Triqua International staat garant voor een flexibel en robuust systeem en ondersteunt een goede onderlinge samenwerking met de klant, dè basis voor een succesvolle formule.

"Voorop staat bij ons het aanbieden van smakelijke gezonde voeding voor onze klant (op duurzame wijze geproduceerd), het secundaire proces is een vak apart en laten wij graag over aan de specialist!"
Quote van de heer Gerard Busser, Oerlemans Foods b.v.

Terug