Triqua

Bedrijfsprofiel

Wereldwijde leverancier van hoogwaardige kostenbesparende oplossingen voor de behandeling van afvalwater

Wij leveren complete afvalwater oplossingen gebaseerd op verschillende soorten behandel technieken, waardoor met maximale flexibiliteit aan uw afvalwater eisen kan worden voldaan. Wij zijn gespecialiseerd in biologische behandeling (MBBR, MBR, anaëroob) en membraanfiltratie (variërend van microfiltratie tot forward en reversed osmose). Afhankelijk van het doel kan het water worden gezuiverd of kan er sprake zijn van concentratie van waardevolle stoffen of beiden.

Triqua International richt zich op kleine- en middelgrote afvalwaterstromen. Wij leveren onze compacte systemen aan de industriële, offshore, maritieme en huishoudelijke markt. Onze systemen voldoen aan specifieke eisen en certificeringsnormen.

Wij hebben reeds meer dan 14 jaar ervaring met uiteenlopende afvalwater vraagstukken en een track record van ruim 160 referenties.

Triqua International is onderdeel van Duine Holding BV.

Wij realiseren uw oplossing

Triqua International beschikt over eigen R&D faciliteiten; naast deskundig personeel kunnen wij ook pilot installaties leveren. Proefonderzoek kan zowel bij Triqua International  als op locatie worden uitgevoerd. Onze onderzoeken hebben geleid tot veel succesvolle antwoorden op uiteenlopende vraagstukken van diverse opdrachtgevers.

Verzekerd van optimale support

Wij leveren onze maatwerk installaties wereldwijd aan afnemers in de offshore, scheepvaart en industrie. Onze opgeleverde systemen zijn direct klaar voor gebruik. En na installatie bent u verzekerd van optimale support. Precies wat u mag verwachten van een betrokken specialist als Triqua International.

Onze leveringsomvang varieert van ontwerp tot volledige turn-key projecten. Triqua International biedt op alle systemen een internet applicatie voor 24-uurs bewaking van de waterzuivering als standaard optie. 

Kenmerkend

De systemen van Triqua International zijn:

  • Betaalbaar en kostenbesparend
  • Betrouwbare installaties
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Flexibele technologie
  • Milieuvriendelijk
  • Hoge mate van services (inclusief Remote Technology Assistance & het leveren van onderdelen)

Bekijk onze projecten