Triqua

Maritiem

Zorgeloze afvalwaterzuiveringssystemen voor schepen

De scheepvaart op zee wordt geconfronteerd met strengere milieu regelgeving, waardoor de noodzaak is ontstaan naar geavanceerde afvalwaterbehandelingsmethoden.

Wij hebben daarop ingespeeld door een gecertificeerde gestandaardiseerde Submerged Membraan Bioreactor, genaamd de SubTriq® op te nemen in ons produktenaanbod.  De SubTriq® is conform de IMO regelgeving MEPC159(55).
Dit systeem komt tegemoet aan zeer strenge lozingseisen.

Voordelen:

  • Snelle levertijd 
  • Economisch aantrekkelijk 
  • Compact 
  • Zorgeloze werking 
  • Mogelijkheden voor hergebruik van het behandelde water

Zeer economisch aantrekkelijk alternatief voor uw waterzuivering

Zijn de effluenteisen minder hoog, dan bieden wij naast afvalwaterbehandeling door middel van de Membraan Bioreactor een zeer economisch aantrekkelijk alternatief, te weten de Moving Bed Biofilm Reactor (MBBR).

RMRS gecertificeerde systemen

Onze Membraan Bioreactor is uitermate geschikt voor de zuivering van zwart en grijs water van schepen en is ongevoelig voor schok en trilling. Wij leveren RMRS gecertificeerde systemen.

De praktijk van afvalwaterzuivering voor de scheepvaart

Wij hebben uitgebreide ervaring met deze toepassing bij Marines en superjachten. Ook in de offshore hebben wij veel succesvolle projecten gerealiseerd in het kader van behandeling van zwart- en grijs water.

Daarnaast leveren wij olie-/waterscheidingsinstallaties voor de reiniging van bilgewater.

Mirabella V

Zie onderstaande download - praktijkvoorbeeld Nederlandse Koninklijke Marine - afvalwaterzuivering aan boord van een transportschip en olie-/waterscheiding bij de havenontvangstinstallatie. 

Bekijk onze projecten