Triqua

Offshore

Afvalwaterzuivering onder extreme omstandigheden

Het zuiveren van afvalwater voor de offshore industrie is een uitdaging waarbij zowel hoge lozingseisen als extreme omgevingsfactoren (klimaat, ligging en lokatie) een rol spelen. Wij zijn gewend te werken met zware klantspecificaties (o.a. op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu). Triqua International bewijst zich al vele jaren als ervaren leverancier van afvalwaterzuiveringsoplossingen voor de offshore en industrie. Triqua International is niet alleen leverancier, maar tevens een ervaringsdeskundige, die u helpt bij het vinden van de meeste effectieve oplossing voor uw afvalwater vraagstuk.

Membraan Bioreactoren met het juiste certificaat

Onze geavanceerde Membraan Bioreactor systemen voldoen aan de strenge internationale MARPOL regelgeving volgens IMO-MEPC 227(64) en is RMRS gecertificeerd. Installaties geplaatst en werkend in Rusland of Kazachstan (land installaties) worden gecertificeerd volgens GOST-R respectievelijk GOST-K.

Afvalwaterzuiveringsoplossingen voor elk soort water

De afvalwaterzuiveringsoplossingen van Triqua International zijn inzetbaar voor de zuivering van:

  • Zwart-, grijs- en kombuiswater van bevoorradingsschepen
  • Zwart- en grijs water op bemande olieplatforms
  • Zwart- en grijs water op accommodatie - platforms/schepen
  • En diverse andere afvalwaterstromen (bijvoorbeeld chemisch of olie/waterresidu )

Onze toepassingen zijn geschikt voor waterhergebruik.

Jarenlange ervaring in Kazachstan en Rusland

Wij hebben een belangrijke positie verworven in het Kaspische Zeegebied, waar wij jarenlang actief zijn. Triqua International wordt zowel door oliemaatschappijen als door contractors/operators ingeschakeld (Agip, KCOC, COC).

Daarnaast is Triqua International actief in Rusland, waar wij o.a. een project hebben gerealiseerd voor: 
Sakhalin Energy Investment Company (SEIC) (Gazprom, Shell, Mitsui en Mitsubishi Ltd.) en voor de Exxon in de Kara Zee (Seadrill).

Bekijk onze projecten